Jadranska Kraljica, Split

Jadranska Kraljica

Mi znamo kako Vaše snove učiniti stvarnim...

Riječi i slike često puta nisu dovoljni za opisivanje dojmova, stoga bi Vas rado upoznali s m/y "Jadranska kraljica". U gradnji broda postavljeni su najviši standardi, u kojima je sadržano sve naše znanje, iskustvo, tradicija i trud. Kako bismo i za detalje pronašli najbolja rješenja, njezin dizajn otvara nove stranice budućnosti krstarenja. Na Kraljici Vi ćete se osjećati kao u kraljevstvu, jer oduševljenje ima prepoznatljiv oblik, ono odražava karakter i daje naslutiti nešto novo. Uvjerite se sami!

Devet trokrevetnih kabina luksuzno opremljenih sa WC-om, toplom vodom, klimom, telefonom i muzikom, te šest dvokrevetnih kabina daju Vam vrhunski ugođaj komfora i ljepote. Veliki salon-restoran zatvoren ili pak otvoren na krmi broda, pružit će Vam uz vrhunsku gastronomsku ponudu ugođaj za pamćenje.
Sunčanje i odmaranje na palubi broda, uz muziku po izboru, i osvježenje iz Lido bara, otvorit će Vam vidike ljepote Jadrana. Boravak, kupanje, glisiranje, skijanje, ronjenje, jedrenje na dasci u prekrasnim uvalama Jadranskog otočja ostat će Vam u doživotnoj uspomeni.
Prije su anđeli čuvari imali krila i ispunjavali Vaše želje da vas odvedu jednom na "otok ljubavi" ili "otok života". Danas će "Jadranska kraljica" ispuniti Vaše snove i odvesti Vas na stotine otoka Hrvatskog Jadrana.

Turističke agencije prihvatite izazov!!! Organizirajte krstarenja zajedno s nama, jer ovo je početak prijateljstva.

COPYRIGHT © 2012, JADRANSKA KRALJICA - man made.